24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

030-888 5818

030-888 5818

24/7 directe hulp! Loodgieter Utrecht Snel en Goedkoop!
030-888 5818

Verstopping Utrecht

loodgieter-utrecht-spoedStroomt er water uit de kraan maar blijft dit staan in de gootsteen? Kunt u uw wc wel doorspoelen maar blijft het water in de toilet pot staan? Grote kans dat er een verstopping zit in het afvoer systeem of in het riool. Heeft u een verstopping in Utrecht? Bel dan snel onze loodgieters Utrecht spoed service op telefoonnummer 030 – 888 5818. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week (ook op feestdagen) bereiken voor alle denkbare verstoppingen van Riool of afvoer.

Loodgieter Utrecht Toilet ontstoppen

Misschien is niets vervelender dan een verstopte WC, een verstopte WC kan meerdere oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat de WC verstopt zit door overmatig gebruik van WC papier, of dat er andere zaken door het toilet zijn gespoeld die de verstopping veroorzaken. Ook kan het probleem groter zijn en dieper zitten. Denk dan bijvoorbeeld aan een verstopt riool of een verstopping in de aansluiting van uw woning aan het riool. Heeft u een verstopte WC in Utrecht? Neem dan snel contact op met ons loodgietersbedrijf. Wij beschikken over specialistisch gereedschap en de juiste kennis om uw wc te ontstoppen.

Verstopping opsporen

Voordat onze Utrechtse loodgieters beginnen om een verstopping op te lossen, gaan we eerst de verstopping opsporen. Hiervoor beschikken wij over verschillende soorten gereedschap. Zo gebruiken wij een ontstoppingsveer, hiermee kunnen wij bepalen hoever de verstopping weg zit en in sommige gevallen kunnen wij hiermee ook het riool of een afvoer vrij maken. Daarnaast beschikken wij over speciale kleine camera’s. Deze gaan het riool in en brengen voor onze loodgieters in beeld wat de problemen zijn, waar deze verstopping zich bevind en waar deze door veroorzaakt word. Op deze moderne high tech manier weten wij exact hoe wij de verstopping aan kunnen pakken en bent u snel geholpen met uw probleem.

Verstopping Loodgieter UtrechtNog een groot voordeel van deze nieuwe technieken is dat onze loodgieters op een aantal centimeter nauwkeurig kunnen bepalen waar de verstopping zit. Is deze verstopping niet door de afvoerbuizen of riool buizen op te lossen weten onze vakmensen exact waar ze moeten zijn voor de verstopping. Waar dus soms vroeger nog een complete wand weggehaald moest worden, of bij een riool soms een complete straat opengebroken.. hoeft tegenwoordig nog maar een klein gat gemaakt te worden om het probleem aan te pallen en het riool of uw afvoer zijn ontstopt.

Heeft een verstopping? Bel dan onze loodgieter Utrecht 24 uur spoed service op telefoonnummer 030 – 888 5818, Wij komen dan zo spoedig mogelijk naar u toe. Bij spoedgevallen zijn wij vrijwel altijd binnen 30 minuten aanwezig om de problemen op te lossen.

“#Loodgieter #Utrecht 24 uur Spoed Service. #Verstopping? Onze loodgieters #ontstoppen de verstopping vakkundig ☎ 030 - 888 5818”