24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

030-888 5818

030-888 5818

24/7 directe hulp! Loodgieter Utrecht Snel en Goedkoop!
030-888 5818

Loodgieter Houten

loodgieter-houtenLoodgieter Houten 24 uur spoed service. Neem contact op met onze Loodgieter Houten spoed service. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen voor alle spoedgevallen. Wij zijn voor spoed gevallen werkzaam in de gehele provincie Utrecht. Naast deze spoedgevallen kunt u ook terecht bij onze loodgieters in houten voor de standaard loodgieters werkzaamheden. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 030 – 888 5818.

U kunt onze spoedservice bellen voor alle problemen met uw gas- en waterleiding, waterafvoer of verstoppingen. Ook voor problemen met uw Cv-ketel of boiler staan onze loodgieters uit houten 24/7 voor u klaar.

Verstoppingen en Lekkage Loodgieter Utrecht

Iedereen heeft het wel eens mee gemaakt, u spoelt de wc door maar het water blijft staan. Of u draait de kraan open maar het water loopt niet weg in de gootsteen. Grote kans dat ergens een verstopping zot in de waterafvoer of in het riool. Loopt het water in de gootsteen slecht weg is dit zelf nog wel eens te verhelpen met een goede chemische ontstopper. Echter het gebruik hiervan kunnen afvoer systemen onherstelbaar beschadigen. Heeft u een verstopping? Neem dan altijd eerst even contact op met de loodgieter.

Lekkage in de woning is altijd erg vervelend, water stroomt waar het niet hoort te stromen en dit laat altijd veel schade achter. Daarnaast kan een lekkage ook erg gevaarlijk zijn als het water in contact komt met bijvoorbeeld stopcontacten of elektronische apparatuur. Ontdekt u een lekkage in uw woning? Neem dan direct contact op met onze loodgieters in Houten. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 030 – 888 5818.

Diverse werkzaamheden loodgieter Houten

loodgieter-utrecht-spoedNaast onze 24 uur spoed service kunt u ook bij ons terecht voor de standaard loodgieter werkzaamheden. Denk hierbij aan het laten aanleggen van een extra water toevoer of water afvoer. Bijvoorbeeld voor een buitenkraan of een aansluiting voor de vaatwasser of wasmachine. Maar ook voor het laten plaatsen van nieuw sanitair kunt u terecht bij onze loodgieters in Nieuwegein. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust eens contact op met ons loodgietersbedrijf Houten.

Loodgieters in de gehele provincie

Onze loodgieters zijn niet alleen werkzaam in de stad Utrecht maar zijn actief in de gehele provincie. Zoekt u dus een loodgieter in de provincie Utrecht? Dan zit u bij ons loodgieters bedrijf op het juiste aders. Zoekt u een loodgieter in Nieuwegein, Houten, Maarssen of een loodgieter in Woerden? Bel dan direct met onze 24 uur spoed service op telefoonnummer 030 – 888 5818. U krijgt direct een vakman aan de lijn om een afspraak mee te maken.

“#Loodgieter #Houten staat dag en nacht voor u klaar! #lekkage op #verstopping? Neem direct contact met ons op. ☎ 030 - 888 5818”