24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

030-888 5818

030-888 5818

24/7 directe hulp! Loodgieter Utrecht Snel en Goedkoop!
030-888 5818

Lekkage Utrecht? Bel de Loodgieter!

Heeft u een lekkage door een defecte of gesprongen waterleiding? Of heeft u lekkage door hemelwater? Neem dan met spoed contact op met de loodgieter in Utrecht. Wij zijn voor lekkages en andere spoedgevallen 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar op telefoonnummer 030 – 888 5818. Belt u ons dan krijgt u direct een loodgieter uit Utrecht aan de lijn om een afspraak mee te maken.

lekkage_utrecht_loodgieterLekkage badkamer

Een plaats waar veel lekkages voorkomen is de badkamer, dit kan verschillende oorzaken hebben. ZO kan het zijn dat er een waterleiding of de aansluiting hiervan een probleem heeft. Of het kan komen door een verstopping in de afvoer. Bij een verstopping kan het water niet weglopen via het riool en zoekt het een andere uitweg. Dit kan zijn langs de kitranden of via de voegen in uw badkamer.

Loodgieter Utrecht Lekkage keuken

Nog een plaats waar onze loodgieters in Utrecht vaak een lekkage moeten verhelpen is in de keuken. In de keuken zijn de lekkages eigenlijk in 2 categorieën te verdelen. 1 Water lekkage aan water afvoer of water toevoer. 2 Gaslekkage. Gaslekkage kan erg vervelend maar vooral erg gevaarlijk zijn. Ruikt u nu in uw woning een gaslucht? Zet dan ramen en deuren open. Gebruik geen elektronische apparaten, en raak de licht schakelaars niet aan! verlaat de woning en bel met spoed de loodgieter in Utrecht op telefoonnummer 030 – 888 5818. U krijgt dan direct een vakman aan de lijn. Geef door waar u zich bevind en onze loodgieter komt direct naar u toe.

Problemen met hemelwater afvoer

Een lekkage kan ook ontstaan door hemelwater (regen), zijn er bijvoorbeeld problemen met het riool? Of zijn er problemen met het hemelwater afvoersysteem als regenpijp en dakgoot? Dan is de kans groot dat het water door daken, ramen of muren naar binnen kan stromen. Het vervelende bij dergelijk wateroverlast is dat niet even simpelweg een hoofdkraan dicht gedraaid kan worden. Maar dat het probleem vaak buiten de woning gezocht moet worden. Het 2e probleem wat voor kan komen bij hemelwater is dat het riool niet goed werkt. In deze gevallen kan het water buiten niet weg en zoekt het naar het laagste punt. Dit is in een woonwijk bijvoorbeeld vaak uw kelder of kruipruimte onder uw woning. Ook voor deze ongemakken kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week onze Spoed loodgieter in Utrecht bellen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 030 – 888 5818.

Werkzaam in de gehele provincie

Onze loodgieters zijn werkzaam in de gehele provincie Utrecht. Zoekt u bijvoorbeeld met spoed een loodgieter in Maarssen, Houten, Woerden of Nieuwegein? Bel dan snel ons 24/7 spoednummer en krijg direct een medewerker aan de lijn. Wij zijn altijd snel ter plaatse om de problemen op te lossen Tel: 030 – 888 5818

Altijd loodgieters bereikbaar

Ons loodgietersbedrijf uit Utrecht is dag en nacht, 7 dagen in de week en zelfs op feestdagen bereikbaar. Wij staan voor u klaar voor alle denkbare spoedgevallen als lekkages, verstoppingen of problemen met uw Cv-ketel of boiler. Alle medewerkers zijn goed opgeleid en hebben jaren lange ervaring in het loodgietersvak.

Snel en betrouwbaar

Heeft u een probleem met uw watertoevoer, waterafvoer of met uw Gasleidingen? Dan wilt u natuurlijk dat dit snel opgelost word. Maar wat minstens zo belangrijk is.. is dat dit goed gebeurt. Onze loodgieters zijn ervaren in het vak en kunnen alle mogelijke problemen met waterleidingen, gasleidingen, Waterafvoer of Riool goed, snel en betrouwbaar oplossen.

Diverse Loodgieters werkzaamheden

Naast onze 24 uur spoed service kunt u natuurlijk ook bij ons loodgietersbedrijf terecht voor alle gangbare loodgieterswerkzaamheden. Denk hierbij aan het laten plaatsen van nieuw sanitair, of het laten aanleggen van een waterleiding of water afvoer. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn in uw situatie? Neem gerust eens contact op met de vakman uit Utrecht.

24 uur Loodgieter spoed

U kunt ons 24/7 bellen voor alle spoedgevallen. Heeft u een lekkage of verstopping? Of zijn er problemen met uw CV? Bel dan dag en nacht ons servicenummer. U krijgt direct een loodgieter in Utrecht aan de lijn om een afspraak mee te maken. Wij komen direct naar u toe om de problemen op te lossen... lees meer>

Verstopping

We hebben het allemaal wel eens mee gemaakt, u spoelt het toilet door maar het water loopt niet weg. Of het water spoelt niet weg door het doucheputje.. Grote kans dat er eregens een verstopping zit in de afvoer of in het riool. Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met onze loodgieters...lees meer>

Neem contact op

Wilt u direct contact met de loodgieter Utrecht service? Wij zijn 24/7 bereikbaar en beschikken altijd genoeg personeel. Alle loodgieters beschikken over een goed uitgeruste service auto waarmee ze alle installatie werkzaamheden snel, goed en betrouwbaar kunnen uitvoeren...

lees meer>

“Vanavond weer een #Lekkage verholpen bij een wasmachine aansluiting Klanten blij dat het opgelost was! #Loodgieter #Utrecht 24/7 bereikbaar! ”